Hesabım
    Natasha Lyonne "Fantastic Four" Kadrosuna Katıldı

    Marvel'ın "Tha Fantastic Four" filminin çekimleri yaz ortasında başlayacak.

    .

    Deadline'ın bildirdiğine göre "Russian Doll" ve "Poker Face" yıldızı Natasha Lyonne, Marvel Studios'un "The Fantastic Four" filminin kadrosuna katıldı.

    Lyonne, Matt Shakman'ın yönettiği projede, şimdilik gizli tutulan bir rol üstlenecek. Filmin çekimlerine yaz ortasında İngiltere'deki Pinewood Stüdyolarında başlanması bekleniyor.

    Filmin ana kadrosunda Reed Richards/Mister Fantastic rolünde Pedro Pascal, Sue Storm/The Invisible Woman rolünde Vanessa Kirby, Johnny Storm/The Human Torch rolünde Joseph Quinn ve Ben Grimm/The Thing rolünde Ebon Moss-Bachrach yer alıyor.

    Ayrıca, Gümüş Sörfçü'nün Shalla-Bal versiyonunu canlandıracak olan Julia Garner ve Galactus rolünde Ralph Ineson kadroda yer alıyor. Lyonne gibi Paul Walter Hauser ve John Malkovich'in de filmde açıklanmayan rolleri var.

    Marvel'ın sevilen dizisi "WandaVision"a imza atan Matt Shakman filmi Josh Friedman, Jeff Kaplan, Eric Pearson ve Ian Springer'ın senaryosundan yönetiyor. Hikayenin 1960'larda, potansiyel olarak MCU içindeki başka bir evrende ortaya çıkması bekleniyor.

    25 Temmuz 2025 olarak planlanan vizyon tarihi hâlâ korunuyor olsa da birçok kişi Marvel Studios'un filmi bu tarihe yetiştirip yetiştiremeyeceğini merak ediyor, çünkü çekim takvimi projenin tamamlanması için çok kısa bir süre bırakıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top