Hesabım
    Jason Statham'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Jason Statham ve yönetmen Baltasar Kormakur, Black Bear'ın yeni aksiyon gerilim filminde bir araya geliyor.

    .

    İkonik aksiyon yıldızı Jason Statham'ın yeni projesi belli oldu. Deadline'ın duyurduğuna göre, Statham, Black Bear'ın bu hafta Cannes pazarına sunacağı ve Baltasar Kormákur'un (Everest, Beast) yöneteceği yeni aksiyon-gerilim filmine liderlik edecek.

    Şu anda adı açıklanmayan filmde Statham, İskoçya'nın uzak bir adasında tecrit halinde yaşayan Mason adlı karakteri canlandıracak. Mason, korkunç bir fırtınada genç bir kızı okyanustan kurtardığında, saklandığı yere şiddetli bir saldırı getiren bir olaylar zincirini harekete geçirir. Bu durum onu geçmişinin hayaletleriyle yüzleşmek üzere dünyaya geri dönmeye zorlar.

    Projenin çekimlerinin bu yılın Kasım ayında Birleşik Krallık ve İzlanda'da başlaması planlanıyor; prodüksiyon hazırlıkları ve çekimler Kormákur'un Reykjavik'teki RVK Stüdyoları tesisinde gerçekleştirilecek. Filmin senaryosunu Ward Parry kaleme aldı.

    Yapımcılar arasında Punch Palace Productions adına Statham, RVK Studios adına Kormákur, Black Bear adına John Friedberg ve Jon Berg yer alıyor. Filmi geliştiren Stampede Ventures adına Warner Bros. Teddy Schwarzman ve Michael Heimler, Black Bear'ın yönetici yapımcıları olarak görev yapacak.

    Statham, son olarak David Ayer'in yönettiği "The Beekeeper"da rol aldı ve halen Ayer'le yeniden bir araya geldiğ aksiyon-gerilim filmi "Levon's Trade"i çekiyor. Ardından Eylül ayında Mad River için Jean-Francois Richet ile "Mutiny"nin prodüksiyonuna başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top