Hesabım
    Ryan Gosling "The Fall Guy" Devam Filmi İçin Müjdeyi Verdi!

    Gosling, "The Fall Guy" (Dublör) için devam filmi senaryosunun tamamlandığını söyledi.

    .

    Başrollerini Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın paylaştığı, David Leitch'in yönettiği "The Fall Guy" (Dublör) sinemalarda yaz sezonunu resmen başlattı ve Gosling'in belirttiğine göre devam filminin senaryosu çoktan yazıldı.

    FastCompany (Word of Reel aracılığıyla) ile gerçekleştirdiği röportajda Gosling şunları söyledi:

    "Biz zaten—yani, bu karakterleri o kadar çok seviyoruz ki, sadece kendimiz için, film bittikten sonra Colt ve (Emily Blunt'un karakteri) Jody'ye ne olacağını bilmek istedik? Onlar için bir sonraki aşama nedir? Ve ne olduğunu tam olarak biliyoruz. Umarım seyirci de bunu bilmek ister.

    Devam filmi bir bakıma kendi kendini yazdı. Biz zaten [hikayeyi] yakından biliyoruz. İnsanların bu filmi yeterince sevmesini ve bu karakterlerin hikayesini anlatmaya devam edebilmemizi umuyoruz. Onları çok seviyoruz, bu dünyayı seviyoruz ve bunu başarabileceğimize inanıyorum.

    "The Fall Guy"ınn açılış hasılatı beklentilerin oldukça altında kaldığından, asıl soru devam filminin hayat geçirilme şansının olup olmadığı. Gosling filmde, neredeyse kariyerinin sonunu getiren bir düşüş yaşayan bir dublör olan Colt karakterini canlandırıyor.

    Kendisi için yeni bir hayat inşa etmeye çalışan Colt, eski sevgilisi Jody Moreno (Emily Blunt) tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır. Ancak kayıp yıldız ile ilgili gizem artar ve çok geçmeden Colt kendisini karanlık bir suç komplosunun ortasında bulur.

    Yaklaşık 130-150 milyon dolarlık oldukça büyük bir bütçeye sahip olan film, Kuzey Amerika'da üç günlük hafta sonunda yaklaşık 28.5 milyon dolarlık bir hasılatla gösterime girdi. Bu, neredeyse yirmi yıldır yaşanan en kötü yaz filmi sezonu başlangıcı oldu.

    Film için olumlu olan şey, hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin tepkisinin oldukça iyi olması. Bu açıdan, vizyon yolculuğu devam ederken bu kötü başlangıcı telafi edeceğine dair bir umut hala var. Bu senaryo gerçekleşirse "The Fall Guy 2" için de şans artacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top