Hesabım
    Beklentilerin Altında Kalan "The Fall Guy" Amerika Gişesinin Zirvesinde

    Ryan Gosling liderliğindeki "The Fall Guy" (Dublör) Amerika gişesinde tahmin edilen açılış hasılatına ulaşamadı.

    .

    ABD'de geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren aksiyon komedisi "The Fall Guy" (Dublör) yaz sezonunu heyecansız bir şekilde başlattı.

    Başrollerinde Ryan Gosling ve Emily Blunt'un yer aldığı, David Leitch'in yönettiği film 28.5 milyon dolarlık açılış hasılatıyla beklentilerin altında kaldı. Yapımı 140 milyon dolara mal olan filmin ilk hafta sonunda 30 - 40 milyon dolar arasında bir hasılat elde etmesi bekleniyordu.

    Tahmin edilen açılış hasılatını yakalayamamasına rağmen ABD gişesinin ilk sırasına yerleşen filmin, bütçesini telafi etmek için güçlü bir şekilde ağızdan ağza yayılmaya ve uluslararası gişede ilgiye ihtiyacı var. Film diğer pazarlarda 25.4 milyon dolara açıldı ve küresel toplamı 65.4 milyon dolara ulaştı.

    Amerika gişesinin ikinci sırasına, yıllar sonra yeniden vizyona giren "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" (Star Wars: Bölüm I - Gizli Tehlike) yerleşti. 25. yıl dönümüne özel olarak, Yıldız Savaşları Günü olarak anılan 4 Mayıs'ta vizyona giren film, hafta sonunda 8.5 milyon dolar hasılat yaptı.

    Luca Guadagnino'nun Zendaya, Mike Faist ve Josh O'Connor liderliğindeki "Challengers" filmi geçen hafta sonu birinci sırada açılmasına rağmen, ikinci hafta sonunda %49 oranında bir düşüş yaşadı ve 7.6 milyon dolarla üçüncü sıraya geriledi.

    Haftanın yeni filmlerinden "Tarot" olumsuz yorumlar ve 6.5 milyon dolarla dördüncü sırada açılırken, "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk" 4.5 milyon dolarla Amerika gişesinin ilk beşini tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top