Hesabım
    Sicario 3: Christopher McQuarrie Projeden Ayrıldı

    Josh Brolin, devam filmi için uygun hikayeyi bulmadan harekete geçmeyeceklerini ve Christopher McQuarrie'ın artık projeye dahil olmadığını açıkladı.

    Lionsgate

    Aktör Josh Brolin, Mission: Impossible serisi ile tanınan yönetmen ve senarist Christopher McQuarrie'ın artık üçüncü "Sicario" filminde yer almadığını, ayrıca "Yellowstone"un yaratıcısı Taylor Sheridan'ın katılımının da şüpheli olduğunu açıkladı.

    Brolin şu sıralar, 16 Mayıs'ta ikinci sezonuyla geri dönecek olan Western bilim kurgu dizisi “Outer Range” için tanıtım turları yapıyor. Bingeworthy TV podcast'ine konuşan oyuncu, yeni sezondan ve "Sicario" serisinin halen üzerinde çalışılan üçüncü filmi de dahil olmak üzere diğer projelerden bahsetti.

    Brolin'e göre Emily Blunt ve Benicio del Toro'yu yeniden bir araya getireceği düşünülen filmin hayata geçirilmesi için hâlâ biraz zamana ihtiyaç var ancak işler doğru yönde ilerliyor:

    "Biz daha yakınız. Evet. Gerçekten iyi bir arkadaş olan ve Black Label'daki yapımcılardan biri olan Molly Smith, bir şey söyledim. ‘Bu asla olmayacak!’ dedim ve bu her yere yayıldı. Ve çok tepkiliydi ki bunu takdir ettim. Tepkiyi takdir ediyorum. Bunun gerçekleşmesini istemeye odaklandılar ama bu kadar para harcamayı gerektirecek kadar ilginç bir hikaye ortaya çıkana kadar bunun olmasına izin vermeyeceğiz.

    Ardından McQuarrie'nin çıktığını ve ilk iki filmi yazan Sheridan ile kesin olarak anlaşılmadığını açıkladı:

    Chris [McQuarrie] bir süredir işin içindeydi ama şu anda değil ve [Taylor] Sheridan'ı da bilmiyorum. Onu çok iyi tanıyorum ama bu projede olup olmadığını bilmiyorum."

    İlk filmi yöneten Denis Villeneuve daha önce üçüncü filmde yer almayacağını belirtmişti. "Sicario: Day of the Soldado" adlı devam filmini Stefano Sollima yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top