Hesabım
    Chris Hemsworth "Thor: Love and Thunder" İçin Hâlâ Suçlu Hissediyor

    "Doğaçlama çılgınlığına kapıldım..."

    Marvel Studios

    Marvel Sinematik Evreni'nin 2022'de vizyona giren dördüncü solo Thor filmi "Thor: Love and Thunder", serinin eleştirel ve ekonomik açıdan başarı yakalayan bir önceki filmi "Thor: Ragnarok"un getirdiği mizahi tonu daha da arttırmasıyla dikkat çekti.

    Film sonuçta dünya çapında 760 milyon dolar hasılat yaptı ama saçmalık dozunu arttırması, dağınık tonu, sorunlu görsel efektleri ve zayıf hikayesi nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kalarak hayran kitlesini ikiye böldü.

    Serinin yıldızı Chris Hemsworth, geçen yıl filmde nelerin yanlış gittiğinden bahsetti ve o sırada şunları söyledi: “Sanırım çok fazla eğlendik. Artık çok aptalca olmaya başladı”.

    Hemsworth o zamandan beri fikrini değiştirmemiş gibi görünüyor. Vanity Fair ile yaptığı yeni bir röportajda oyuncunun ortaya çıkan filmden hâlâ pişmanlık duyduğu açıkça ortaya çıktı.

    Hemsworth şöyle diyor: “Doğaçlamaya ve çılgınlığa kapıldım ve kendimin bir parodisi oldum. Etkili bir şekilde sona erdiremedim."

    Makalenin yazarı, 40 yaşındaki Avustralyalı aktörün "kendisini hâlâ affedemediğini" ve bildirildiğine göre "izleyicilere bir borcu daha olduğunu düşündüğünü" söylediğini ekliyor.

    Uzun yazı ayrıca Hemsworth'ün ünlü auteurler tarafından ciddiye alınma arzusundan söz ederek devam ediyor ve Alzheimer hastası olmadığını ve işi bırakmadığını açıkça belirtiyor.

    Hemsworth, 24 Mayıs'ta George Miller'ın "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top