Hesabım
    "Barbarian" Yönetmeninin Yeni Korku Filminde Başroller Belli Oldu

    Zach Cregger'ınyöneteceği "Weapons"ta Josh Brolin ve Julia Garner'dan sonra Alden Ehrenreich de kadroya eklendi.

    .

    2022'de büyük ses getiren korku filmi "Barbarian"ın yönetmen Zach Cregger'in yeni filmi "Weapons"a yeni yıldızlar katılmaya devam ediyor.

    Daha önce filmde başrolü üstleneceği açıklanan Pedro Pascal projeden ayrılmak zorunda kalmış, onun rolünü üstlenmek üzere Josh Brolin kadroya katılmıştı. Pedro Pascal'a eşlik edeceği açıklanan Renate Reinsve (Dünyanın En Kötü İnsanı) de filmden ayrıldı. Ancak çekimler başlamadan hemen önce filmin yeni başrol oyuncuları tamamlandı.

    Geçen hafta Emmy ödüllü "Ozark" yıldızı Julia Garner'ın filmde rol alacağı ortaya çıktı. Collider'ın bildirdiğine göre filme son eklenen isim de "Solo: Bir Star Wars Hikayesi" yıldızı Alden Ehrenreich oldu. "Çok hikayeli bir korku destanı" olarak tarif edilen film için Mayıs ayında sete çıkılacak.

    2023 yazında Hollywood'da yaşanan yazarlar ve oyuncular grevler, "Weapons" prodüksiyon sürecinin ertelenmesine ve ilk etapta dahil olan yıldızların, çalışma takvimindeki çakışmlar nedeniyle ayrılmasına yol açmıştı.

    "Weapons"ın konusu ve karakterleriyle ilgili ayrıntılar gizli tutulsa da Cregger'ın hangi yöne gideceğine dair birkaç göstergemiz var. Film şu ana kadar Paul Thomas Anderson'ın "Magnolia" filmiyle karşılaştırıldı ve merkezi bir gizemle ilişkili birbirine bağlı hikayeler ve karakterlerden oluşan bir ağ olduğuna işaret edildi.

    THR ayrıca filmin "küçük bir kasabada lise öğrencilerinin ortadan kaybolması" konusuna odaklanacağını duydu. Bu noktada diğer her şey spekülasyona bağlı, ancak "Barbarian"ı eleştirmenlerin beğenisine ve gişe başarısına taşıyan ekibin çoğunun bu filmde de iş başında olması heyecanlanmak için yeterli neden.

    Film yazıp yöneten Cregger, yapımcılığı üstlenmek için Vertigo'dan Roy Lee ve BoulderLight Pictures'tan J.D. Lifshitz ve Raphael Margules ile yeniden bir araya geliyor. Vertigo'dan Miri Yoon bu sefer gruba yapımcı olarak katılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top