Hesabım
    Jeff Bridges “Tron: Ares” İçin Geri Dönüyor

    Jared Leto liderliğindeki yeni Tron filminde, orijinal filmin yıldızı Jeff Bridges de rol alacak.

    Walt Disney Pictures

    74 yaşındaki usta aktör Jeff Bridges, çekimleri Kanada'da yapılacak olan "Tron: Ares" filminde rol almak için geri döneceğini doğruladı.

    Film Comment podcast'inde (The Playlist aracılığıyla) yer alan Bridges şunları söyledi: "Bu cumartesi 'Tron' hikayesinin üçüncü bölümünde bir rol oynamak için yola çıkıyorum. Jared Leto bu üçüncünün yıldızı. Onunla çalışmak için gerçekten sabırsızlanıyorum. Çalışmalarına hayran kaldım."

    Kadroya katılacağı haberinin ardından Bridges, "Tron: Ares" senaryosunu okurken fotoğraflandı.

    1982 yapımı orijinal filmin yıldızı olan Bridges, dijital dünyanın içine çekilen Kevin Flynn rolündeydi. Garrett Hedlund'un babasını bulmaya çalışan yetişkin oğlunu canlandırdığı 2010 yapımı devam filmi "Tron: Legacy" için geri döndü; ancak sonunda kendisi de sanal dünyada kaldı.

    Yeni filmde Leto, dijital dünyadan gerçek dünyamıza gelen bir bilgisayar programı olan Ares'i canlandıracak. Joachim Rønning (Maleficent: Mistress of Evil) filmi, Jesse Wigutow ve Jack Thorne'un yazdığı senaryodan yönetiyor.

    Bridges ayrıca son filmde, pek hoş karşılanmayan bir efektle gençleştirilmesi hakkında da konuştu. Bu efekt için "Kendimden çok Bill Maher'e benzediğimi hissettim. Biraz tuhaftı." diyen Bridges gelecek filmde "Yapay Zeka ile ilgili şeylerin daha da az olacağını" ve pratik setlere ağırlık verildiğini söyledi.

    Gelecek yılın sonlarında vizyona girecek olan filmde Evan Peters, Greta Lee, Gillian Anderson, Jodie Turner-Smith, Hasan Minhaj, Arturo Castro, Cameron Monaghan ve Sarah Desjardins gibi isimler de rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top