Hesabım
    ABD Box Office: Gişenin Yeni Lideri "Challengers"

    Zendaya liderliğindeki "Challengers" (Rekabet) açılışını Amerika gişesinin zirvesinde gerçekleştirdi.

    Amazon MGM

    Luca Guadagnino imzalı "Challengers" (Rekabet), bu hafta sonu Amerika Birleşik Devletleri'nde 3.477 sinema salonunda vizyona girdi ve 15 milyon dolar açılış hasılatıyla, durgun gişenin zirvesine yerleşti.

    Yetişkin izleyicilere yönelik bir film için bu önemli bir başarı olsa da "Challengers" 55 milyon dolar yapım bütçesine sahip. Filmin gişede başarısını devam ettirebilmek için izleyicilerde gelen güçlü yorumlara ihtiyacı olacak.

    Popüler Hristiyan rock ikilisi For King & Country'nin oluşumunu konu alan drama “Unsung Hero” 7,7 milyon dolarla Amerika gişesinin ikinci sırasında yer aldı. İnanç temelli filmin yapımının yalnızca 6 milyon dolara mal olması, "Unsung Hero"ya kârlılığa giden açık bir yol sağladı.

    Legendary Entertainment ve Warner Bros.'un "Godzilla x Kong: The New Empire" filmi 7,2 milyon dolar kazanarak üçüncü sıraya yerleşti. Filmin Amerika gişesindeki toplam hasılatı 181.7 milyon dolara ulaştı.

    A24'ün "Civil War" (İç Savaş) filmi 7 milyon dolar hasılatla dördüncü sırada yer aldı. Bu, siyasi gerilim filminin toplam hasılatını 56.2 milyon dolara getiriyor. Universal'ın korku filmi "Abigail" ise 5.2 milyon dolarla gişenin ilk beşini tamamlayan yapım oldu. Vampir filminin Kuzey Amerika hasılatı iki hafta sonra 18.8 milyon dolara ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top