Hesabım
    Sony, Marvel Filmlerinin Vizyon Tarihini Değiştirdi: Beyond the Spider-Verse, Kraven the Hunter, Madame Web...

    Hollywood'da devam eden grevler vizyon takvimlerinin değişmesine yol açıyor...

    Sony Pictures

    Hollywood'da devam eden yazar ve oyuncu grevlerinin etkilediği ilk büyük stüdyo vizyon takvimi değişikliği yaşandı. Sony Pictures, yüksek profilli bazı filmleri de dahil olmak üzere önümüzdeki dönemde vizyona girmesi beklenen pek çok filmi ertelediğini duyurdu.

    En önemli değişiklik "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" filminin planlanan 29 Mart 2024 tarihinin iptal edilmesi ve filmin tamamen belirsiz bir tarihe alınması oldu. Üçlemenin ikinci filmi "Across the Spider-Verse" tıpkı ilk film gibi eleştirel başarıya ulaşmış, gişede ise ilk filmin çok üstünde bir performans göstermişti. Hayranlar 3. filmi heyecanla bekliyor olsa da filmin 2025'e kadar gelmemesi büyük bir olasılık olarak değerlendiriliyor.

    6 Ekim'de vizyona girmesi planlanan ve Spider-Man evreninin kötülerinden Avcı Kraven'a odaklanan "Kraven the Hunter" 30 Ağustos 2024'e ertelendi. Sony, filmde rol alan Aaron Taylor-Johnson, Ariana DeBose ve Russell Crowe gibi yıldızların dahil olduğu bir tanıtım turu olmadan filmi yayınlamak istemiyor ve grev sürdüğü sürece oyuncuların film tanıtımlarına katılması mümkün değil.

    Aynı durum "Gran Turismo"nun yıldızları David Harbour ve Orlando Bloom için de geçerli ancak film sadece iki hafta ertelenerek 25 Ağustos'a alındı. Sony'nin çekimleri tamamlanan diğer bir Marvel filmi "Madame Web"in 14 Şubat 2024'te vizyona gireceği açıklandı. Prodüksiyon sürecinde duraklamak zorunda kalan "Venom 3" ise 12 Temmuz 2024'te izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top