Hesabım
    Yeni Nesil "Gossip Girl"den İlk Fragman Yayında!

    Gossip Girl, yeni versiyonuyla geri dönüyor!

    "Gossip Girl" geri döndü! Yeni versiyonun resmi fragmanı yayınlandı ve izleyicilere Manhattan'ın yeni seçkin karakterlerine daha derin bir bakış sunuyor. Frank Ocean'ın “Super Rich Kids” parçasının etkileyici ve fazlasıyla mükemmel bir senkronizasyonuyla akan görüntüler, yeni “Gossip Girl” kadrosunun bize neler sunabileceğini de göstermiş oluyor.

    Fragmanda klasik bir hikaye var: Kasabaya yeni bir kız taşınır ve popüler grup onu aralarına alır, ancak onun göründüğünden daha az masum olabileceğini fark ederler. Sonra, bir şekilde modern bir versiyona uyarlanan Gossip Girl'de her zamanki olaylar baş gösterir. Destansı partilerin, moda şovlarının ve gizli ilişkilerin olduğu iki dakikalık fragman, orijinal şovun en zorlu hayranlarının bile ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

    Fragmana göre Julien Calloway (Jordan Alexander) grubun Blairvari elebaşı olacak ve erkek arkadaşı Otto “Obie” Bergmann IV (Eli Brown)'la birlikte karakterlere liderlik edecek gibi görünüyor. Zoya Lott (Whitney Peak) ise kasabanın yanlış sularda gezen yeni kızı. Alexander, Brown ve Peak dışında HBO Max'in “Gossip Girl”ünde Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan MockZion Moreno ve Savannah Lee Smith rol alıyor.

    Yeni dizi, orijinal dizinin 2012'de sona ermesinden bu yana sosyal medyanın ve New York manzarasının nasıl değiştiğini keşfetmeyi vaat ediyor. “Gossip Girl”, orijinal dizinin yazarı ve baş yapımcısı olan showrunner Joshua Safran tarafından geliştirildi. Cecily von Ziegesar'ın romanlarına ve Josh Schwartz ve Stephanie Savage tarafından geliştirilen orijinal şova dayanmaktadır. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top