Hesabım
    Pedro Pascal ve Bella Ramsey, ‘The Last of Us’ın Kadrosunda!

    HBO, merakla beklenen oyun uyarlaması için iki önemli oyuncu açıkladı.

    Getty Images

    HBO'da yakında çıkacak olan “The Last of Us” oyunu uyarlamasında Pedro Pascal'ı Joel, Bella Ramsey'i de Ellie rolünde göreceğiz. "The Last of Us" video oyununun yazarı, kreatif direktör ve serinin ortak yaratıcısı Neil Druckmann, Twitter'da Pascal hakkındaki haberi doğrulayarak sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı ve resmi onayı vermiş oldu.

    Pascal, Disney Plus’ın "The Mandalorian" dizisinin yıldızı olarak büyük başarı elde etti. Ayrıca, kısa süre önce Gal Gadot ve Kristen Wiig'le birlikte “Wonder Woman 1984”da kötü Maxwell Lordu olarak yer aldı. Daha önce de efsane dizi Game of Thrones'ta yer almıştı. Diziye eklenen diğer isim olan Ramsey de en çok HBO dizisi “Game of Thrones”taki Lyanna Mormont rolüyle tanınıyor. Ellie karakteri, harap olmuş bir gezegenden başka hiçbir şey tanımayan 14 yaşında bir yetim. Hikayede, öfke ve meydan okuma içgüdüsünü, bağlantı ve aidiyet ihtiyacıyla ve dünyayı kurtarmanın anahtarı olabilecek, yeni keşfedilen gerçeklikle dengelemeye çalışıyor.

    "The Last of Us" serisinin ilk olarak mart ayında HBO için geliştirilmekte olduğu duyurulmuştu ve gösteri kasım ayında resmi olarak tam sezon siparişi aldı. Aynı isimli video oyununa dayanan dizi, modern uygarlığın yok edilmesinden yirmi yıl sonrasında geçiyor. Sert tavırlı bir kurtulan olan Joel, Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için işe alınır. Küçük bir iş olarak başlayan şey kısa sürede acımasız bir yürek burkan yolculuğa dönüşür. Çünkü, ikisi de ABD'yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorundadır.

    “Chernobyl”ın yaratıcısı Craig Mazin, Druckmann'la birlikte dizinin yazar ve yapımcılığını üstleniyor. Carolyn Strauss ayrıca oyun geliştirme stüdyosu Naughty Dog'un başkanı Evan Wells'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. PlayStation Productions'tan Asad Qizilbash ve Carter Swan da baş yapımcı olacak. Kantemir Balagov pilotu yönetmeye hazırlanıyor. "The Last of Us" ilk olarak 2013 yılında yayınlandı ve olumlu eleştiriler aldı. Geçen yıl oyunun çok sayıda ödül kazanmasının yanı sıra, toplamda 20 milyon kopya sattığı bildirildi. "The Last of Us Part II" geçtiğimiz haziran ayında yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top