Hesabım
    ‘Titans’ın Deathstroke’u Esai Morales Oldu!

    Esai Morales ‘Titans’ın 2. sezonunda Deathstroke karakterine hayat verecek

    DC’nin popüler süper kahraman dizisi Titans, 2. sezon oyuncu kadrosuna Esai Morales’i ekledi.

    “How To Get Away with Murder”dan hatırladığımız Morales, dizide ekibin yeni düşmanı Slade Wilson, diğer adıyla Deathstroke, karakterine hayat verecek. Marv Wolfman ve George Perez’in yarattığı Deathstroke karakteri, ilk olarak 1980’de "New Teen Titans" serisinin ikinci sayısında göründü. O günden bu yana Robin’in en azılı düşmanlarından biri olan karakter aynı zamanda DC evreninin en tehlikeli suikastçılarından da. Eski bir asker olan Slade Wilson, hükümetin yürüttüğü deneylerden sonra süper kahraman yeteneklerine kavuşacak ancak bu gelişme karakteri karanlık ve intikam duygularıyla örülü bir maceraya itecektir.

    "Teen Titans" çizgi filmlerinde de izleyici karşısına çıkan karakteri "Teen Titans Go!" filminde Will Arnett seslendirdi.

    Teen Titans evreninde yaşayan bir grup genç kahramanın hikayesini işleyen “Titans”, Dick Grayson, Rachel Roth, Starfire ve Beast Boy gibi ünlü DC karakterlerinin maceralarını işliyor. Greg WalkerGreg BerlantiAkiva Goldsman'ın yarattığı dizinin başlıca rollerini Brenton ThwaitesAnna DiopTeagan CroftRyan PotterMinka Kelly ve Alan Ritchson gibi isimler paylaşıyor.

    DC Universe tarafından ekrana taşınan diğer diziler arasında "Swamp Thing", "Young Justice: Outsiders" ve "Harley Quinn" gibi yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top