Hesabım
    Felix Mallard ‘Locke & Key’ Uyarlamasının Kadrosunda!

    Felix Mallard, Netflix’in 'Locke & Key' uyarlamasında rol alacak

    Netflix’in fantastik dizisi Locke & Key’de oyuncu kadrosuna Felix Mallard eklendi.

    Aynı adlı çizgi roman serisinden hareketle ekrana taşınan "Locke & Key", babalarının ölümünün ardından bir araya gelen üç kardeşin fantastik maceralarını işliyor. Cinayetin ardında yatan gizemi çözmeye koyulan üç kardeş, babalarından miras kalan eski evin yolunu tutar. Çok geçmeden, evde buldukları gizemli anahtarların aslında sihirli olduğunu ve onlara sıradışı güçler kazandırdığını keşfederler. Ancak bu esnada anahtarların peşinde olan kötücül güçlere karşı savaşmaları gerekecektir.

    Felix Mallard’ı dizide popüler ve çekici bir genç olan Lucas Caravaggio rolünde izleyeceğiz. On bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Mallard’a Petrice Jones, Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones, Griffin Gluck, Darby Stanchfield ve Laysla De Oliveira eşlik ediyor.

    Dizinin showrunner koltuğu Carlton Cuse ve Meredith Averill’e emanet edilirken senaryo, çizgi romanın da yaratıcısı Joe Hill’in imzasını taşıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise David Ozer, Ted Adams, Lindsey Springer, Andy Muschietti, Barbara Muschietti, David Alpert ve Rick Jacobs var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top