Hesabım
    Netflix Dizisi ‘Travelers’ Ekrana Veda Ediyor

    ‘Travelers’ üç sezonun ardından izleyicisine veda ediyor

    Netflix, zamanda yolculuk dizisi Travelers’ı iptal ettiğini duyurdu. Dizinin final haberi, başrol oyuncusu Eric McCormack tarafından duyuruldu.

    McCormack sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandığı paylaşımda “Birçoğunuz dördüncü sezon ihtimalini sorarken bazılarınız da ‘eğer bittiyse, ne kadar dokunaklı, şaşırtıcı ve derin bir final’ diyorsunuz. Korkarım bu bir son. Gelecek neler getirir bilemeyiz ancak Travelers Program 1 tamamlandı. 3468’den sevgilerle.”

    Eric McCormackMacKenzie Porter ve Nesta Cooper’ın yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı Travelers, günümüzün yüzlerce yıl ilerisinde karanlık bir atmosferde geçiyor. Teknoloji artık şaşırtıcı olmayan bir şekilde ilerlemiştir ve “Travelers” adı verilen bir grup insan, dünyanın geleceğini kurtarma amacıyla 21. yüzyıla geri gönderilir.

    Travelers’ın oyuncu kadrosunda Eric McCormack’e Mackenzie Porter, Patrick Gilmore, Jared Paul Abrahamson, Nesta Marlee Cooper ve Reilly Dolman gibi isimler eşlik ediyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Brad Wright, John G. Lenic, Carrie Mudd ve Eric  McCormack görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top