Hesabım
    The Sinner'ın 2. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

    Jessica Biel'ın yapımcısı olduğu The Sinner'ın ikinci sezon fragmanı geldi

    USA Network’ün reyting rekortmeni dizisi The Sinner, ikinci sezonuna ait ilk fragmanı görücüye çıkardı.

    Jessica Biel’ın yürütücü yapımcıları arasında yer aldığı ve ilk sezon oyuncu kadrosunda da boy gösterdiği The Sinner, ikinci sezonunda da çözülmesi güç bir suç hikayesini ekrana taşıyacak. Bill Pullman’ın canlandırdığı başkarakter Dedektif Harry Ambrose, bu kez, ebeveynlerini öldürmekle suçlanan 11 yaşındaki çocuğun davasına atılacak. Ambrose bu dava sayesinde doğup büyüdüğü kasabanın sırlarla dolu geçmişiyle yüzleşecek.

    Geçtiğimiz yılın en çok sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Altın Küre adayı The Sinner, reyting sonuçlarıyla ve eleştirmenlerden aldığı yorumlarla USA Network’ün yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

    The Sinner’ın ikinci sezonunda showrunner Derek Simonds koltuğunu korumaya devam ederken yürütücü yapımcı tarafında Simonds’a Jessica Biel, Michelle Purple, Charlie Gogola ve Brad Winters eşlik ediyor. İlk sezonun ilk üç bölümünü yöneten Antonio Campos ise yönetmen koltuğunu tekrar devralıyor.  

    The Sinner’ın ikinci sezonunda başlıca rolleri Bill Pullman, Natalie Paul ve Hannah Gross paylaşıyor. Dizi, 1 Ağustos’ta USA Network kanalında prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top