Hesabım
    Kanıt'ın Sürpriz Finali İzleyiciyi Şaşırttı

    Dizi 100. bölümün ardından final yaptı..

    Sürpriz bir kararla pazar akşamı yayınlanan bölümü ile final yapan Kanıt, izleyicisini şaşırttı. Dün akşam 100. bölümü ile ekrana gelen dizinin yayınına Kanal D tarafından son verildi. Dizinin 100. bölümü final adı altında yayınlandı ama, bölüm çok daha önceden çekilmiş olduğunu için ortada bir final yoktu.

    Dizinin final tanıtımları ekranda dönmeye başladığı andan itibaren, dizilerinin arkasında duran Kanıt hayranları gerek twitter'da #kanıtbitmesin etiketleriyle, gerek Facebook üzerinde açtıkları gruplarla dizinin bitmesini protesto ediyorlar.

    Diğer taraftan dizinin yapımcı firması ANS Productions, diziye 100 bölüm ev sahipliği yapan Kanal D'ye teşekkür ederek, yeni bir başlangıç hakkında yakında açıklama yapılacağını açıkladı. ANS'nin mesajında "yeni bir başlangıç" demesi dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Kanıt'ın konsept danışmanı Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy'un da benzer açıklamaları Kanıt'ın bir başka kanalda devam edeceği görüşünü kuvvetlendiriyor. ANS'nin konu hakkında hafta içinde açıklama yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top