Hesabım
    Jon Hamm, ‘The Morning Show’un Üçüncü Sezon Kadrosunda

    Ödüllü diziye, ödüllü oyuncu!

    Jon Hamm, Apple dizisi "The Morning Show"un üçüncü sezon kadrosuna dahil oldu. Hamm, drama dizisinin üçüncü sezonunda, gözünü UBA'ya dikerek Cory (Billy Crudup), Alex (Jennifer Aniston) ve Bradley'i (Reese Witherspoon) güçlü yörüngesine çeken kurumsal bir titan olan Paul Marks olarak görünecek. Hamm, Crudup, Aniston ve Witherspoon'a ek olarak Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Tery, Janina Gavankar, Tom Irwin, Marcia Gay Harden, Greta Lee, Ruairi O'Connor, Hasan Minhaj, Holland Taylor, Tara KarsianValeria Golino ve Julianna Margulies'ten oluşan oyuncu kadrosuna katılıyor.

    Hamm'ın oyuncu seçimi, Apple'ın daha önce "Jon Hamm hariç herkes" adlı mizahi bir reklam yayınlamasından sonra gelmiş oldu. Hamm, en çok 2015 yılında bir drama dizisinde en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülü kazandığı AMC dizisi “Mad Men”de eleştirmenlerce beğenilen Don Draper rolüyle tanınmaktadır. En son “gişe rekorları kıran ”Top Gun: Maverick” filminde görüldü. Hamm'ın diğer önemli TV rolleri arasında “Unbreakable Kimmy Schmidt”, “Good Omens” ve “30 Rock” yer alıyor. Hamm, FX'te “Fargo”nun beşinci sezonunda başrollerden birini oynamaya da hazırlanıyor.

    “The Morning Show”un üçüncü sezonunun eylül ayında prodüksiyona başlaması planlanıyor. Charlotte Stoudt, Apple ile yaptığı genel anlaşma kapsamında üçüncü sezonda showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Aniston ve Kristin Hahn, Echo Films aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenirken, Witherspoon ve Lauren Neustadter, Hello Sunshine aracılığıyla aynı görevde yer alacak.

    Mimi Leder, yönetmen ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin ikinci sezonu yakın zamanda üç Emmy adaylığı aldı: Witherspoon için bir drama dizisinde en iyi kadın oyuncu, Crudup için bir drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu (İlk sezon aynı kategoride ödüle uzanmayı başardı) ve bir dramada en iyi konuk oyuncu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top