Hesabım
    Netflix'in Sevilen Dizisi "You"nun 4. Sezonu İçin Çekimler Başladı

    4. sezonda kadroya "Euphoria" dizisinin yıldızı Lukas Gage de katılıyor.

    Başrollerinde Penn Badgley ve Victoria Pedretti'nin rol aldığı sevilen Netflix draması "You"nun dördüncü sezonunun çekimleri başladı. Duyuru, dizinin resmi Instagram sayfasından paylaşılan klaket fotoğrafıyla paylaşıldı.

    Netflix, Ekim 2021'de "You"nun 4. sezonunun geleceğini, dizinin merakla beklenen üçüncü sezonundan sadece birkaç gün önce duyurmuştu. Caroline Kepnes tarafından yazılan çok satan romanlarına dayanan hit dramada, 2018 yılındaki başlangıcından bu yana Penn Badgley ve 2. ve 3. sezonda Victoria Pedretti başrolde yer alıyor. 

    Dizinin showrunner'ı Sera Gamble yaptığı açıklamada, "Penn'in, Joe'yu ürkütücü ama zorlayıcı bir hayata getirmesini izlemek heyecan vericiydi" dedi ve "Netflix'in 'You'ya böylesine muazzam bir destek göstermesi ve dünyanın dört bir yanındaki insanların Joe'nun son 3 sezonda her şeyi gerçekten çok yanlış anlamasını izlemekten keyif almasına çok müteşekkiriz." ifadesinde bulundu.

    4. sezonda diziye "Euphoria" ve "The White Lotus" dizilerinin yıldızı Lukas Gage de katıldı. Netflix Lukas Gage'nin, varlıklı bir ailede yetişen ancak onların standartlarına hiç bir zaman ulaşamayan eğlenceli ve sıcak kanlı oğlu Adam karakterini canlandıracağını açıkladı. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    YOU (@younetflix)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top