"Nobody Wants This" adlı popüler Netflix romantik komedisinin ikinci sezonuna iki yeni konuk oyuncu katıldı. Leighton Meester ve Miles Fowler, dizinin ikinci sezonunda konuk rollerle yer alacak. Meester'ın hayranları için bu haber büyük bir heyecan yaratacak çünkü Meester, dizinin başrol oyuncusu ve eşi Adam Brody ile aynı projede yer alacak.
“Nobody Wants This”, Kristen Bell, Stephanie Faracy, Michael Hitchcock, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Emily Arlook, Jackie Tohn, Sherry Cola ve Shiloh Berman gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor.
Meester, Joanne’nin (Bell) ortaokuldaki düşmanı olan ve şu an bir Instagram anne influencer olarak hayatına devam eden Abby rolünü canlandıracak. Fowler ise Noah’nın (Brody) Matzah Ballers takım arkadaşı Lenny'yi canlandıracak ve Joanne'in ablası Morgan’la (Justine Lupe) tanıştırılacak.
Resmi dizi tanımına göre: "Bir agnostik podcast sunucusu ve kalbi kırık bir haham bir partide tanışır. Partiden birlikte çıktıklarında Joanne (Bell) ve Noah (Brody), aralarında bir şeyler olduğunu hissederler. Ancak hayat görüşlerindeki farklılıklar, modern aşk engelleri ve bazen iyi niyetli, bazen sabotaj yapan aileleri, aralarındaki ilişkiyi zorlaştırır — bunlar arasında Joanne'in ablası Morgan (Lupe) ve Noah’nın ağabeyi Sasha (Simons) da vardır."
Meester, CW kanalının ünlü dizisi "Gossip Girl"de Blair Waldorf olarak rol alarak geniş bir tanınırlığa sahip oldu ve bu dizi boyunca altı sezon boyunca ekranlarda yer aldı. Ayrıca Kristen Bell ile birlikte "Veronica Mars" adlı kült dizinin birkaç bölümünde de rol aldı. Diğer televizyon projeleri arasında "24", "Single Parents" ve "How I Met Your Father" yer alıyor. Yakında Rachel Sennott’un yeni HBO komedi dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak. Sinemada ise "The Oranges", "The Judge" ve "The Roommate" gibi filmlerde başrol oynamıştır.
Fowler, en son Netflix komedi dizisi "A Man on the Inside"da başrolde yer aldı. Ayrıca, eleştirmenlerden tam not alan komedi filmi "Bottoms" ve Fox'ta yayınlanan "The Resident" ile HBO'daki "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" dizilerindeki performanslarıyla tanınmaktadır.
“Nobody Wants This”, Eylül ayında prömiyer yaptıktan sonra Ekim ayında ikinci sezon için anlaşma yeniledi. Dizi, hızla Netflix’in İngilizce dildeki Top 10 Dizi listesine yükseldi ve altı hafta boyunca bu listeyi terk etmedi. Dizinin yaratıcısı Erin Foster, birinci sezonun showrunner'ydı ve ikinci sezonda da yürütücü yapımcı olarak devam ediyor. Jenni Konner ve Bruce Eric Kaplan, ikinci sezonun şovmenleri ve yürütücü yapımcıları olacak. Steven Levitan ve Oly Obst da yürütücü yapımcı olarak görev alacak, Bell ise hem başrol oynayacak hem de yürütücü yapımcı olacak. Dizinin yapımını 20th Television, Steven Levitan Productions ile birlikte üstleniyor.