Hesabım
    "Cruel Intentions" Dizi Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı

    Dizi, Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar gibi isimlerin rol aldığı 1999 yapımı erotik gerilim filminden uyarlandı.

    Amazon Prime Video'nun "Cruel Intentions" dizisinden ilk fragman yayınladı. Dizi, başrollerini Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe ve Selma Blair'in paylaştığı, 1999 yapımı kült filmden uyarlandı.

    Hikaye, itibarın her şey anlamına geldiği Washington D.C.'deki elit Manchester Koleji'ndeki iki acımasız üvey kardeşin (Sarah Catherine Hook, Zac Burgess) hikayesini anlatıyor. Kardeşler, güçlerini ve itibarlarını korumak için ne gerekiyorsa yaparak ABD Başkan Yardımcısının kızını (Savannah Lee Smith) baştan çıkarmaya koyulurlar.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca, Sara Silva, Khobe Clarke, John Harlan Kim ve Brooke Lena Johnson yer alıyor. Orijinal filmde Ronald Clifford'u canlandıran Sean Patrick Thomas, bu versiyonda Profesör Chadwick'i canlandırıyor. Dizi, Phoebe Fisher ve Sara Goodman'ın imzasını taşıyor.

    Orijinal filme saygı duruşu niteliğindeki fragman, The Verve'nin "Bittersweet Symphony" şarkısının cover'ını da içeriyor.

    "Cruel Intentions" 21 Kasım'da dünya çapında Prime Video'da yayınalanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top