Hesabım
    "Good Omens"ın Finali Film Olacak!

    Dizi, 3. sezon yerine 90 dakikalık tek bir bölümle final yapacak.

    Prime Video

    Amazon Prime Video'nun Terry Pratchett ve Neil Gaiman'ın aynı adlı eserinden uyarlanan "Good Omens" dizisinin final sezonu iptal edildi. Dizi 3. sezon yerine, 90 dakikalık tek bir final bölümüyle ekranlara veda edecek.

    "Good Omens"ın 3. sezon prodüksiyonu, Gaiman'ın birden fazla kadın tarafından cinsel saldırıyla suçlanmasının ardından, Eylül ayında askıya alınmıştı. Variety, altı bölümlük bir sezonun yalnızca 90 dakikalık tek bir final bölümüne çevrildiğini bildirdi.

    Gaiman'ın dizi finalinin yazımına katkıda bulunduğu ancak yapım yeniden başladığında dizide çalışmayacağı belirtiliyor. Gaiman artık dizinin son bölümünün sorumlu yapımcıları arasında da yer almıyor. Yenilenen projenin çekimlerine 2025'in başlarında İskoçya'da devam edilecek.

    Başlangıçta mini dizi olarak planlanan "Good Omens" Mayıs 2019'da seyircilerle buluştu. Beğenilen yapım ardından ikinci ve üçüncü sezon onaylarını da aldı. İkinci sezon, geçtiğimiz yıl Prime Video'da yayınlandıktan sonra hayranlar heyecanla final sezonunu bekliyordu.

    Başrollerdeki Michael Sheen ve David Tennant'ın bir melek ve bir iblisi canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Jon Hamm, Doon Mackichan, Gloria Obianyo gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top