Hesabım
    "Beef" 2. Sezona Yıldız İsimler Dahil Oldu: Oscar Isaac, Carey Mulligan...

    Netflix'in "Beef" dizisi ikinci sezonda yoluna Oscar Isaac, Carey Mulligan, Charles Melton ve Cailee Spaeny ile devam edecek.

    -

    Netflix, Emmy ödüllü dizisi "Beef"in ikinci sezon çalışmalarına resmen başladı. Bu sezonda başrolleri Oscar Isaac, Carey Mulligan, Charles Melton ve Cailee Spaeny'nin paylaşacağı açıklandı.

    Dizinin ikinci sezonunun geleceği uzun süredir konuşuluyordu ancak şu ana kadar resmi olarak doğrulanmamıştı. A24 yapımı dizinin yeni sezonunda da Lee Sung Jin yaratıcı, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak geri dönüyor. İlk sezonun başrolleri olan Steven Yeun, Ali Wong ve Jake Schreier de yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

    "Beef"in 30 dakikalık sekiz bölümden oluşacak ikinci sezonu patronları ile karısı arasındaki endişe verici kavgaya tanık olan genç bir çiftin etrafında dönüyor. Bu durum, bir şehir kulübünün ve onun Koreli milyarder sahibinin elitist dünyasında iyilik ve baskıya dayalı satranç hamlelerini tetikliyor.

    Isaac kısa süre önce vampir gerilim filmi “Flesh of the Gods”da Kristen Stewart'la birlikte rol almak üzere anlaşma imzaladı ve yakın zamanda Guillermo del Toro'nun “Frankenstein” filmini çekti. Oscar ödüllü Mulligan son olarak "Maestro" ile izleyici karşısına çıktı. Melton "May December"da, Spaeny ise "Priscilla" ve "Alien: Romulus"ta beğenilen performanslara imza attılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top