Hesabım
    Mike Flanagan ve Prime Video'dan "Carrie" Dizisi Geliyor

    Flanagan, Stephen King'in ünlü romanını dizi formatına uyarlayacak.

    -

    Korku edebiyatının ünlü ismi Stephen King'in ilk romanı "Carrie" bu kez dizi oluyor. Prime Video'da yayınlanacak diziyi Mike Flanagan yazacak Flanagan aynı zamanda baş yapımcılığı üstlenecek. Projenin arkasında Amazon MGM Studios yer alıyor.

    Brian DePalma, 1976 yapımı "Carrie" filmiyle bu romanı sinema perdesine taşıyarak unutulmaz bir yapıma imza attı; filmde Carrie'yi Sissy Spacek canlandırdı. Ayrıca 2013'te Chloë Grace Moretz'ın başrolde olduğu yeni bir uyarlama da geldi.

    Hikaye, babasının zamansız ölümünün ardından hayatını baskıcı annesiyle inzivaya çekilerek geçiren Carrie adındaki genç kızın, kendisini devlet lisesinin yabancı ortamıyla mücadele ederken bulmasını konu alıyor. Okulda zorbalığa uğrayan Carrie, tüm bunların arasında gizemli telekinetik güçlerinin farkına varır.

    Amazon MGM'in dizisi "uyumsuz lise öğrencisi Carrie White'ın hikayesinin cesur ve zamanında yeniden tasavvuru" olarak tarif ediliyor. Trevor Macy de projede yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Proje, Flanagan'ın Netflix'teki "The Haunting of Hill House", "Midnight Club", "The Fall of the House of Usher" gibi dizilerinin ardından Amazon'la yaptığı anlaşma kapsamındaki ilk TV dizisi olma özelliğini taşıyor. Flanagan ayrıca geçmişte King'in üç film uyarlamasını yönetti: "Doctor Sleep", "Gerald's Game" ve yakında çıkacak "The Life of Chuck".

    Flanagan'ın King'in "The Dark Tower" fantastik destanını uyarlamak üzerinde çalıştığı biliniyordu ama bu haber, uzun süredir beklenen "Dark Tower" projesinin bir kez daha durduğunu gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top