Hesabım
    Korku Dizisi "Goosebumps"ın 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Korku antoloji dizisi Goosebumps'ın yeni sezonu "Goosebumps: The Vanishing"den fragman yayınlandı.

    Disney+ ve Hulu, çocuk edebiyatının Stephen King'i olarak da tanınan R.L. Stine'ın "Goosebumps" kitaplarından uyarlanan antoloji dizisinin sekiz bölümlük yeni sezonu "Goosebumps: The Vanishing"in ilk fragmanını yayınladı.

    Hikaye, ikiz kardeşler Cece (Jayden Bartels) ve Devin Brewer'ın (Sam McCarthy), eski bir botanik profesörü olan boşanmış babaları Anthony (David Schwimmer) ile birlikte yazı geçirmek üzere Gravesend, Brooklyn'e gönderilmesini konu alıyor.

    Bir tehdit ortalıkta dolaşıyor, çocuklar kayboluyor ve aralarında karanlık sırların da olduğunu hemen fark ediyorlar. Bu, gizemli bir simbiyotik organizmaya ve merhum amcasına bağlı derin bir gizemi ortaya çıkaran bir olaylar zincirini tetikler.

    Fragmanda, eski "Friends" yıldızı Schwimmer, toprağa gömülü bir şey tarafından ele geçiriliyor ve New York City'de doğaüstü bir varlığı serbest bırakıyor. Dizide Ana Ortiz, Elijah M. Cooper, Galilea La Salvia, Francesca Noel ve Stony Blyden da rol alıyor.

    Yeni sezon “Stay Out of the Basement”, “The Haunted Car", “Monster Blood”, “The Girl Who Cried Monster”, “The Ghost Next Door” ve “Welcome to Camp Nightmare” gibi birden fazla kitaptan öğeler kullanacak. Hilary Winston dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    “Goosebumps: The Vanishing” 10 Ocak’ta Disney+ ve Hulu'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top