Hesabım
    "Mr. & Mrs. Smith"in 2. Sezonu İçin Yeni Başroller Aranıyor

    Amazon Prime Video dizisinin 2. sezonunda Donald Glover ve Maya Erskine başrolde yer almayacak.

    Prime Video

    Amazon MGM Studios, “Mr. & Mrs Smith” dizisinin 2. sezonu için yeni başroller arıyor. Donald Glover ve Francesca Sloane tarafından yaratılan ilk sezonda Glover ve Maya Erskine, John ve Jane Smith takma adlarını alarak casus olarak yeni kariyerlere başlayan bir çifti canlandırdı.

    İlk sezon finalinde John ve Jane'in silahlı çatışmaya girdiği görüldü ve hayatta kalıp kalmayacakları belirsiz kaldı. İlgili herkesin Glover ya da Erskine'nin geri dönüp dönmeyeceği sorusunu saptırdığını belirten Sloane şunları söyledi: "Eğer size çok fazla şey anlatırsak, hayatta kalıp kalmadıklarını erkenden anlarsınız."

    Yeni roller, yirmili yaşlarındaki iki oyuncu için birer yıllık anlaşma ve başroller olarak tanımlanıyor. Yeni isimler, ilk sezondaki Glover ve Erskine'in yerini almayacak; yeni karakterleri canlandıracaklar. Dolayısıyla Glover ve Erskine'in ilk sezondaki rollerini, kısa bir biçimde bile olsa, canlandırması hâlâ mümkün görünüyor.

    Dizinin kurgusunda kafa karışıklığını artırabilecek birden fazla John ve Jane var. Şu ana kadar müzisyen Billie Eilish'in de aralarında bulunduğu birçok ismin diziye katıldığı yönünde söylentiler çıktı ancak henüz resmi bir anlaşma yapılmadı.

    Dizinin Emmy ödüllerine antoloji dizisi olarak değil drama olarak sunulması, hikaye sürekliliğinin devam edeceğini gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top