Hesabım
    Prime Video, "Citadel: Honey Bunny"nin Fragmanını Yayınladı

    "Citadel" evreninden doğan yeni dizi "Citadel: Honey Bunny" 7 Kasım'da başlıyor.

    Prime Video, merakla beklenen orijinal dizisi "Citadel: Honey Bunny"nin aksiyon dolu fragmanını yayınladı. Başrollerinde Varun Dhawan ve Samantha’nın yer aldığı, Kay Kay Menon, Simran, Saqib Saleem, Sikandar Kher, Soham Majumdar, Shivankit Parihar, Kashvi Majmundar gibi etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip "Citadel: Honey Bunny", 7 Kasım'da Prime Video’da yayınlanacak.

    "Citadel" evreninden doğan dizinin yönetmenliğini Raj & DK (Raj Nidimoru ve Krishna DK), senaristliğini ise Sita R. Menon, Raj & DK ile birlikte üstleniyor. Dizinin yapımcılığını D2R Films, Amazon MGM Studios ve Russo Kardeşler’in AGBO şirketi gerçekleştiriyor. AGBO’dan Anthony Russo, Joe Russo, Angela Russo-Otstot ve Scott Nemes, David Weil (Hunters) ile birlikte "Citadel: Honey Bunny" ve "Citadel" evrenindeki tüm dizilerin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında Midnight Radio da yer alıyor.

    Fragman, 90'ların canlı atmosferinde geçen, yüksek tempolu aksiyon sahneleri ve gerilim dolu casusluk hikayesini gözler önüne seriyor. Aksiyon sahneleri ve izleyiciyi koltuğunun ucuna getiren heyecan; olağanüstü oyunculuk performansları ve büyük bir görsel şovla tamamlanıyor. Dublör olan Bunny (Varun Dhawan), zor durumda olan aktris Honey'i (Samantha) yanına alarak bir yan iş için işe koyulur, ancak kendilerini yüksek riskli bir aksiyon, casusluk ve ihanet dünyasında bulurlar. Yıllar sonra, tehlikeli geçmişleri peşlerini bırakmadığında, Honey ve Bunny, genç kızları Nadia’yı korumak için yeniden bir araya gelmek zorunda kalır.

    Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci ve Lesley Manville’in başrollerinde olduğu "Citadel"in ilk sezonu, 2023'te dünya genelinde büyük başarı elde ederek Prime Video'nun ABD dışındaki en çok izlenen ikinci yeni orijinal dizisi ve dünya genelinde en çok izlenen dördüncü dizisi oldu.

    "Citadel" ve bu dünyadan doğan diğer aksiyon-casusluk orijinal dizileri, dünyanın dört bir yanını kapsayarak Citadel casus teşkilatının ve onun güçlü düşmanı Manticore’un hikâyesini genişletiyor. Citadel evreninden doğan her dizi, yerel yeteneklerin başrolde olduğu, kendi bölgesinde yaratılan, üretilen ve çekilen yapımlardan oluşuyor. "Citadel: Honey Bunny" ve "Citadel: Diana" gibi bu diziler, özgün kültürel kimlikleri ve bölgesel köklerine dayanan tarzlarıyla benzersiz yapımlar ortaya koyuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top