Hesabım
    Gary Oldman'lı Casus Dizisi "Slow Horses" 6. Sezon Onayını Erken Aldı

    4. sezon finalini geçen hafta yapan diziye 6. sezon onayı da çıktı.

    Apple TV+

    Apple TV+, dördüncü sezon finalinin yayınlanmasından sadece bir hafta sonra, büyük beğeni toplayan casusluk gerilim dizisi “Slow Horses”a altıncı sezon onayını verdiğini duyurdu.

    Haber, Gary Oldman, Jack Lowden ve Kristin Scott Thomas liderliğindeki dizinin, gelecek yıl çıkması beklenen beşinci sezonunun prodüksiyonunu tamamlamak üzere olduğu bir dönemde geldi.

    Altıncı sezonun resmi özetinde şu ifadeler yer alıyor: "Altıncı sezonda Slow Horses kaçarken Diana Taverner hepsini ölümcül derecede riskli bir misilleme ve intikam oyununa sürükler."

    Geçtiğimiz sezonlardan önemli bir değişiklikle, altıncı sezon Mick Herron'un Slough House romanlarından bir değil iki tanesini (altıncı ve yedinci romanlar "Joe Country" ve "Slough House") uyarlayacak.

    Bu değişikliğin bölüm sayısına yansıyıp yansımayacağı şu an için belli değil. Seride şu ana kadar sekiz roman yayımlandı ve dokuzuncusu gelecek yıl çıkacak.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Samuel West, Aimee-Ffion Edwards, Ruth Bradley, Tom Brooke, Joanna Scanlan ve Jonathan Pryce yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top