Hesabım
    Rebecca Ferguson'lu "Silo" Dizisinin 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Apple'ın beğenilen bilim kurgu dizisi "Silo" 2. sezonuyla Kasım'da geri dönüyor.

    Apple TV+'ın birkaç ay önce yayınladığı tanıtım filminde yer alan ilk görüntülerin ardından, "Silo"nun 2. sezon fragmanının tamamı da nihayet geldi.

    Beğenilen bilim kurgu dizisi, Hugh Howey'in "Wool" adlı roman üçlemesinden uyarlanıyor. Distopik bir gelecekte geçen hikaye, toksik bir kıyametin ardından dışarıdaki zehirli dünyadan korunmak için devasa bir siloda yaşamaya başlayan binlerce insanı konu alıyor.

    Silonun ne zaman ve neden inşa edildiğini kimse bilmiyor ve öğrenmeye çalışanlar ölümcül sonuçlarla karşılaşıyor. İlk sezon, Rebecca Ferguson'un canlandırdığı mühendis Juliette'in gerçeği bulmak için dışarı çıkmasıyla sona erdi. Yeni sezon, onun yüzeydeki hayatta kalma mücadelesini ele alacak.

    Dizi sorumlusu Graham Yost, 2. sezonun ilk bölümünün çoğunun "Juliette'in hayatta kalmaya çalışması ve hayatta kalmak için yapması gereken mühendislik işleriyle" ilgileneceğini söylüyor. Bu, bir isyanın çok ters gittiği ve şu anda boş gibi görünen başka bir siloya gitmeyi de içeriyor.

    Aynı zamanda, bildiğimiz siloda bir devrim yaklaşıyor ve Tim Robbins'in canlandırdığı vali halkı hizada tutmakta zorlanıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McCrae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie ve Iain Glen yer alıyor.

    On bölümden oluşan yeni sezon 15 Kasım'da başlayacak ve gelecek yıl 17 Ocak'a kadar devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top