Hesabım
    TOD'un Yeni Dizisi "Sorgu"yu Oyuncularıyla Konuştuk!

    Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz ve Deniz Hamzaoğlu'yla gerçekleştirdiğimiz röportajımız yayında!

    Beyazperde

    TOD'un merakla ve heyecanla beklenen, TOD STUDIOS imzalı yeni dizisi "Sorgu" 10 Ekim'de yayınlanan ilk iki bölümüyle başladı. Her hafta iki yeni bölümle izleyicilerle buluşmaya devam edecek olan dizinin başrollerini Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul üstleniyor.

    Dizi, sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babasının ölü bulunmasıyla başlıyor. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan'ın mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin de duygularıyla yüzleşecektir. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yok!

    Her bölümde izleyiciye “bir gerçek kaç yalandan oluşur?” sorgusu yaptıracak olan "Sorgu"nun oyuncularından Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz ve Deniz Hamzaoğlu, Beyazperde'nin sorularını yanıtladı. Ecem Balaban'ın gerçekleştirdiği röportajı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    "Sorgu"nun oyuncu kadrosunda Melisa Döngel, , Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor. Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu "Sorgu"nun senaryosu ise Nuray Uslu ve Milay Ezengin tarafından kaleme alındı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top