Hesabım
    Netflix'in Beğenilen Romantik Dizisi "Nobody Wants This" 2. Sezon Onayını Aldı

    Netflix'in Adam Brody ve Kristen Bell başrollü romantik dizisi "Nobody Wants This"e 2. sezon onayı çıktı.

    Netflix

    Netflix, başrollerinde Kristen Bell ve Adam Brody'nin yer aldığı hit romantik komedi dizisi "Nobody Wants This"e 2. sezon onayını verdi. Dizinin büyük bir çıkış yapan ilk sezonu 26 Eylül'de prömiyer yapmıştı.

    Netflix, dizinin yeni sezonunda yeni dizi yapımcılarının görev alacağını duyurdu; “Girls” dizisinden Jenni Konner ve Bruce Eric Kaplan 2. sezona dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak katılıyor. İkili son birkaç haftadır yeni sezonun senaryo çalışmalarını yürütüyorlar.

    Dizinin yaratıcısı Erin Foster ise yönetici yapımcı olarak görev yapmaya devam ediyor. Konner ve Kaplan'ın yanı sıra Steven Levitan ve Oly Obst da dizinin baş yapımcılığını üstleniyor. Ayrıca Kristen Bell de başrolün yanı sıra baş yapımcılığını da üstleniyor.

    Yaptığı açıklamada "Nobody Wants This'i yaratmak benim için sonsuza kadar kariyerimin en önemli anlarından biri olacak" diyen Erin Foster sözlerine şöyle devam etti: “İnanılmaz oyuncular, ekip, yapımcılar ve yöneticilerin hepsi bunu bugünkü diziye dönüştürdü ve artık dünyada yayına giren bu diziye izleyicilerin verdiği tepkileri görmek, hayal edebileceğimden çok daha fazlası oldu. Bu hikayeye devam edebildiğim ve bunu Girls'ten beri hayranı olduğum Jenni Konner ve Bruce Eric Kaplan ile birlikte yapabildiğim için çok şanslıyım…"

    “Nobody Wants This, yayınlandığı günden bu yana Netflix'in İngilizce Top 10 Dizi listesinde zirvede yer alıyor. Yayınlandığı ilk birkaç günde 10,3 milyon görüntülemeyle ikinci sırada açılan dizi, yayınlandığı ilk haftada 15,9 milyon izlenmeyle bir numaraya yükseldi ve "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story"i zirveden indirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top