Hesabım
    Eddie Redmayne Başrollü Mini Dizi "The Day of the Jackal"ın Fragmanı Yayınlandı

    Oscar ödüllü Redmayne dizide yetenekli bir suikastçıyı canlandırıyor.

    NBCUniversal'ın yayın hizmeti Peacock, Fredrick Forsyth'in 1971 tarihli ikonik romanı "The Day of the Jackal"ın yakında çıkacak mini dizi uyarlamasından resmi fragmanı yayınladı.

    Dizide Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Eddie Redmayne, hayatını en yüksek teklifi verenin hedeflerini öldürerek kazanan, bukalemun gibi kılıktan kılığa girebilen yetenekli bir suikastçıyı canlandırıyor. Son cinayetinin ardından, azimli bir İngiliz istihbarat subayı (Lashana Lynch), Avrupa çapında heyecan verici bir kedi-fare kovalamacasında Çakal'ın izini sürmeye başlar.

    "La Casa de Papel"in Tokyo'su Úrsula Corberó'nun da rol aldığı dizinin oyuncu kadrosunu Charles Dance, Richard Dormer, Chukwudi Iwuji, Lia Williams, Khalid Abdalla, Eleanor Matsuura, Jonjo O'Neill, Nick Blood, Sule Rimi ve Florisa Kamara tamamlıyor.

    Roman daha önce, başrollerinde Edward Fox ve Michael Lonsdale'in yer aldığı 1973 yapımı ünlü film ile Bruce Willis ve Richard Gere'in başrollerini paylaştığı, 1997 yapımı “The Jackal” filmine uyarlanmıştı.

    “The Day of the Jackal” 14 Kasım'da Peacock'ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top