Hesabım
    "Rebel Ridge" Yıldızı Aaron Pierre, DC Dizisi "Lanterns"in Başrolünü Üstlenecek

    Aaron Pierre, Green Lantern / John Stewart karakterine hayat verecek.

    Netflix

    Netflix listelerinde üst üste üç hafta zirvede yer alan Netflix filmi “Rebel Ridge”deki çalışmasıyla övgü dolu eleştiriler alan Aaron Pierre, DC Studios ve HBO'nun “Lanterns” dizisinde Green Lantern / John Stewart olarak başrolde yer alacak.

    Pierre ve Stephan James yoğun bir oyuncu seçimi süreciyle karşı karşıya kaldı; her ikisi de geçen hafta Kyle Chandler'la birlikte ekran testlerine katıldı ve nihai karar dün verildi.

    Hayranların en sevdiği çizgi roman karakteri, DC'nin ilk Siyah süper kahramanlarından biriydi ve 2000'li yılların animasyonlu "Justice League" ve "Justice League Unlimited" serilerinde tasvir edilen versiyonu, seriye çok sayıda hayran kazandırdı.

    Cesur bir "True Detective" havasına sahip olacağı belirtilen dizi, Green Lanterns olarak bilinen uzay gücünde efsanevi bir isim olan Hal Jordan'ı (Chandler) konu alıyor. Jordan, daha genç bir Yeşil Fener olan Stewart'a (Pierre) gönülsüzce akıl hocalığı yapıyor.

    Galaksiler arası iki polis, Amerika'nın kalbindeki bir cinayeti araştırırken, Dünya merkezli karanlık bir gizemin içine çekilir. Dizi, DC Studios başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın ilk büyük TV girişimini temsil ediyor.

    James Hawes (Slow Horses) sekiz bölümlük çalışmanın ilk iki bölümünü yönetecek. Chris Mundy (Ozark), Damon Lindelof (Watchmen) ve Eisner Ödüllü çizgi roman yazarı Tom King yürütücü yapımcılığını ve yazarlığını üstlenirken Mundy showrunner olarak da görev yapacak.

    Pierre daha önce Mahershala Ali'ye eşlik etmek üzere Marvel'ın "Blade" filmine katılmıştı, ancak onun yer aldığı versiyon yeniden yazıldığı için artık bu projenin içinde değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top