Hesabım
    "The Witcher" 4. Sezondan Yeni Set Fotoğrafları Paylaşıldı

    Liam Hemsworth'ün Geralt rolünü devraldığı ilk sezonun çekimleri devam ediyor.

    Netflix

    Netflix'in "The Witcher" dizisinin dördüncü sezon çekimleri Nisan ayında başladı. Bu sezonda başrolden ayrılan Henry Cavill'in yerini Liam Hemsworth alıyor. Hemsworth'ün Geralt rolündeki ilk görüntüleri yayınlanmıştı, şimdi Galler'deki çekimlerden yeni fotoğraflar da geldi.

    Daily Mail'in paylaştığı set fotoğraflarında, Liam Hemsworth'ün Rivia'lı Geralt rolündeki görünüşü, Laurence Fishburne'ün Regis rolü ve hayranların favorisi Zoltan Chivay rolündeki Danny Woodburn'e ilk bakış sergileniyor.

    Daily Mail

    Kitaplardaki Geralt ve arkadaşlarının bir tekneye el koyduğu ve Köprü Savaşı öncesinde Kuzey kuvvetleri ile Nilfgaard arasındaki silahlı çatışmaya doğru bir nehirde yelken açtığı sahneler için Galler'deki çekimler Padarn Gölü çevresinde yoğunlaştı.

    Yeni sezon için aynı zamanda Birleşik Krallık'ta Surrey'deki Bourne Woods çevresinde de çekimler gerçekleştirildi. Burada, Freya Allan'ın, acımasız ödül avcısı Leo Bonhart (Sharlto Copley) tarafından yakalandıktan sonra olması beklenen bir işkence sahnesi çektiği bildiriliyor.

    Daily Mail

    Çekimler son birkaç hafta içinde Kuzey Galler'de gerçekleşti ve dördüncü sezonun çekimlerinin tamamlanmasına yalnızca 2-3 hafta kaldı, ardından kısa bir ara verilecek ve Mart 2025'ten itibaren beşinci ve son sezonun çekimlerine başlanacak.

    "The Witcher" 4. sezonun 2025'in ikinci yarısında Netflix izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

    Daily Mail

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top