Hesabım
    Colin Farrell'ın "Sugar" Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

    Apple TV+ sevilen polisiye diziyi ikinci sezon için yeniledi.

    Apple TV+

    Apple TV+, Colin Farrell liderliğindeki neo-noir gerilim dizisi “Sugar”ın ikinci sezon için yenilendiğini duyurdu.

    Nisan ayında gösterime giren ve iyi eleştiriler alan dizi, günümüzde ve Los Angeles'ta geçiyor. İlk sezonda Dedektif John Sugar rolünü başarıyla canlandıran Farrell, ikinci sezon için rolüne geri dönecek.

    İlk sezonda Sugar zengin bir film yapımcısı tarafından torununun ortadan kaybolmasını araştırmak üzere işe alındı. Yeni sezonda ise Sugar, kayıp kız kardeşiyle ilgili yanıtlar aramaya devam ederken Los Angeles'a geri döner ve başka bir kayıp kişinin vakasını üstlenir.

    Mark Protosevich tarafından yaratılan "Sugar"da baş yapımcı olarak Sam Catlin görev alıyor. İlk sezonda Colin Farrell'a Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler ve Alex Hernandez eşlik etti.

    İlk sezonun yönetmenlik görevleri ise tecrübeli televizyoncu Adam Arkin ile ünlü yönetmen Fernando Meirelles (City of God, The Constant Gardener) arasında paylaştırıldı. Audrey Chon ve Simon Kinberg yönetici yapımcılığını üstlendi. Yeni sezonun oyuncu kadrosu ya da yönetmenleri henüz kesinleşmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top