Hesabım
    Netflix'in "East of Eden" Dizisinde Florence Pugh ve Mike Faist Başrolde

    John Steinbeck'in "Cennetin Doğusu" romanından uyarlanacak dizide Christopher Abbott ve Hoon Lee de rol alacak.

    -

    Netflix, John Steinbeck'in 1952 tarihli romanından uyarlanacak olan "East of Eden" (Cennetin Doğusu) dizisine resmi olarak yeşil ışık yaktı. Kitap daha önce Elia Kazan'ın yönettiği ve James Dean'in ilk başrolü olmasıyla dikkat çeken 1955 yapımı bir filme uyarlanmıştı.

    Netflix dizisini, Elia Kazan'ın torunu Zoe Kazan uyarlayacak. Kazan aynı zamanda Jeb Stuart (Die Hard, Vikings: Valhalla) ile birlikte dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

    Yedi bölümlük dizinin başrolü yeni neslin başarılı oyuncularından Florence Pugh'a (Dune: Part Two, Oppenheimer) emanet; ana kadroyu Christopher Abbott (It Comes at Night), Mike Faist (Challengers) ve Hoon Lee (Warriors) tamamlıyor.

    Kazan, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu aile destanını hayata geçirme sürecinde, malzemeyle olan ailevi bağımın yankısı üzerimde kaybolmadı" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

    “Fakat Steinbeck'in kişisel, şok edici, derin ve özgür yazıları bir genç olarak kitabı ilk okuduğumdan beri beni Cennetin Doğusu'na hayran bıraktı. Bunun üzerinde çalışmak benim için büyük bir mutluluktu ve oluşturduğumuz oyuncular ve ekipten çok heyecan duyuyorum ve destekleri için Netflix'e, Fifth Season ve Anonymous Content'e derinden minnettarım."

    "East of Eden" dizisi, Netflix'in bir ihale savaşının ardından projeyi aldığı 2022'den beri geliştirilme aşamasında. Pugh başından beri projede yer alıyor ve aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top