Hesabım
    Ryan Murphy'nin Joshua Jackson Başrollü Yeni Dizisi "Doctor Odyssey"den Fragman

    Ryan Murphy'den mavi cennetin uçsuz bucaklığında aksiyon dolu bir medikal drama geliyor. Yakında Disney+'ta!

    ABD’nin “dizi üretim fabrikası” olarak lanse edilen ve ödüllü projelere imza atan Ryan Murphy (American Horror Story, Glee), eksenini bu sefer mavi cennetin sonsuzluğunda yol alan bir yolcu gemisine çeviriyor.

    Yüzlerce başvurunun arasında tek bir isim yıldız gibi parlar ve kendini bir anda masmavi okyanusta yol alan bir yolcu gemisinde, insanların hayatta kalmasını sağlayan sayısız zorlu mücadelenin ortasında bulur. Dr. Max Bankman, Odyssey adlı yolcu gemisinde mesleğinin en güç sınavını vermek üzere güverteye çıkar.

    Kıyıdan millerce uzakta olan bu yolcu gemisinde Dr. Max Bankman ve de ekibi, “cennet”in “cehennem”e dönmemesi için pek çok vakayla uğraşırken zamanla mücadele edecekler.

    Joshua Jackson’ı Dr. Max rolüyle izleyeceğimiz "Doctor Odyssey" dizisinin başlıca rollerinde Don Johnson, Phillipa Soo ve Sean Teale yer alırken; Gina Gershon, John Stamos ve Chord Overstreet gibi isimler de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Ryan Murphy, "Doctor Odyssey" ile izleyicilere hayallerini kuracakları bir cennet sunarken, arka planda da aksiyonu, entrikası, gizemleri bol bir seyir vaat ediyor.

    "Doctor Odyssey" yakında sadece Disney+’ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top