Hesabım
    Merakla Beklenen "Wednesday" 2. Sezondan Kamera Arkası Yayınlandı!

    "Wednesday"in 2. sezon çekimleri devam ediyor; dizinin 2025'te geri dönmesi bekleniyor.

    Tim Burton imzalı sevilen Netflix dizisi "Wednesday"in ikinci sezon çekimleri Mayıs ayında İrlanda'da başladı ve hâlâ devam ediyor.

    Yeni sezonun çekimlerinin bu sonbaharda tamamlanması ve 2025 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Henüz resmi bir yayın tarihi duyurulmasa da yayınlanan yeni kamera arkası videosu, 2. sezonu merakla bekleyen "Wednesday" hayranlarını sevindirdi.

    Yeni sezonda, Wednesday Addams rolüyle geri dönen Jenna Ortega'ya; Morticia Addams rolünde Catherine Zeta-Jones, Gomez Addams rolünde Luis Guzmán ve Pugsley Addams rolünde Isaac Ordonez eşlik ediyor.

    İlk sezonun geri dönen oyuncuları arasında ayrıca Enid rolünde Emma Myers, Bianca rolünde Joy Sunday, Tyler rolünde Hunter Doohan, Thing rolünde Victor Dorobantu, Eugene rolünde Moosa Mostafa ve Ajax rolünde Georgie Farmer, Fester Amca rolüyle Fred Armisen yer alıyor.

    Eğlenceye yeni katılan konuk oyuncular arasında ise Büyükanne Addams rolünde Joanna Lumley, Müdür Barry Dort rolünde Steve Buscemi, Thandiwe Newton, Billie Piper, Frances O'Connor, Noah Taylor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo, Evie Templeton, Owen Painter ve usta oyuncu Christopher Lloyd bulunuyor.

    Jenna Ortega ile "Beetlejuice Beetlejuice" filminde de birlikte çalışan Tim Burton, tüm bölümleri yönettiği ilk sezonun aksine, "Wednesday"in ikinci sezonunda sadece 4 bölümün yönetmenliğini üstlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top