Hesabım
    "Squid Game" 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İlk Fragman!

    "Squid Game" 2. sezonuyla Aralık'ta geri dönüyor!

    Netflix'in hit dizisi "Squid Game" yakında ikinci sezonuyla geri dönüyor. Oyunun "asla bitmeyeceğini" gösteren yeni sezondan ilk fragman yayınlandı.

    İlk sezonuyla eleştirmenlerin beğenisini kazanan, altı Emmy ödülüne ve En İyi Drama Dizisi adaylığına layık görülen "Squid Game" Netflix'in bugüne kadarki tüm dizileri (İngilizce ve İngilizce olmayan tüm diziler) arasında en çok izlenen dizi olarak yerini koruyor.

    İkinci sezonda, birinci sezonun sonunda intikam sözü veren Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) geri döner ve oyuna tekrar katılır. Peki intikamını almayı başarabilecek mi? Öncü Adam (Lee Byung-hun) bu sefer de kolay bir rakip gibi görünmüyor.

    İki dünya arasındaki şiddetli çatışma, ikinci sezonla eş zamanlı olarak çekilen üçüncü sezonda da devam edecek ve muhtemelen bu, dizinin son sezonu olacak.

    Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondan geri dönerken Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David , Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an yeni yarışa katılıyor.

    Diziyi yaratan, sorumlu yapımcı, yazar ve yönetmen Hwang Dong-hyuk ikinci ve üçüncü sezonları da yönetiyor.

    “Squid Game”in ikinci sezonu 26 Aralık’ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top