Hesabım
    Orhan Pamuk'un "Masumiyet Müzesi" Romanı Dizi Oluyor: Selahattin Paşalı Başrolde!

    Netflix "Masumiyet Müzesi"nin dizi uyarlaması için harekete geçti.

    -

    Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Orhan Pamuk'un 2008 tarihli "Masumiyet Müzesi" romanı Netflix tarafından diziye uyarlanıyor.

    Yaklaşık dört yıl önce, Amazon Prime Video'nun bu romanı dizi olarak ekranlara taşıyacağı iddia edilmişti. O dönemde başka yayıncıların da romanı ekrana taşımakla ilgilendiği biliniyordu. Aradan geçen sürenin ardından tekrar şekillenen proje şimdi Netflix için hazırlanıyor.

    Birsen Altuntaş'ın bildirdiğine göre, dokuz bölümlük bir mini dizi olarak planlanan "Masumiyet Müzesi"ni Zeynep Günay Tan yönetecek. Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu Ertan Kurtulan’ın yazdığı ve senaryoda, Orhan Pamuk'un onaylamadığı hiçbir değişikliğin yapılamadığı da bildiriliyor.

    "Masumiyet Müzesi" İstanbullu zengin bir ailenin oğlu olan Kemal'in, uzak akrabası ve yoksul bir kız olan Füsun'a duyduğu tutku dolu aşkın hikayesini anlatıyor.

    Romanın ana kahramanı olan Kemal'i dizide Selahattin Paşalı canlandıracak. Kemal'in şehvetli bir aşk yaşadığı Füsun karakterine genç oyuncu Eylül Lize Kandemir hayat verirken, Kemal'in nişanlısını ise Oya Unustası canlandıracak.

    Şu anda saç ve makyaj provaları gerçekleştirilen dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top