Hesabım
    "Emily in Paris" 5. Sezon Onayını Aldı!

    Emily yeni sezonda da Roma'da olacak...

    Netflix

    Netflix, 12 Eylül'de 4. Sezon 2. Kısım bölümlerinin yayınlanmasının ardından "Emily in Paris"i beşinci sezon için yeniledi.

    Yayıncı duyuruyu, dizinin yıldızı Lily Collins'in Roma çatılarına bakan bir balkonda espresso fincanı ve hamur işiyle oturduğu bir videoyla yaptı. Kahvesinden bir yudum alıp fincanın altındaki 5 rakamını gösteren Collins, "Roma gibisi yok" diyor.

    Son bölümleriyle Fransa'dan İtalya'ya taşınan, moda ve turizm rotalarına ilham veren, neşeli ve romantik "Emily in Paris"in 4. sezonu, ilk dört bölümüyle 19,9 milyon izlenme elde etti ve Netflix Global Top 10 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Dizi o günden bu yana art arda dört hafta boyunca listede kaldı.

    Dizinin son zamanlarında Emily, Gabriel (Lucas Bravo) ve Alfie'ye (Lucien Laviscount) karşı romantik hisleriyle boğuşuyordu. 4. sezonunun son birkaç bölümünde Collins'in yeni ve şık bir Avrupa şehri olan Roma'ya, yeni aşkı Marcello Muratori (Eugenio Franceschini) ile vakit geçirmek için seyahat ettiği görülüyor.

    “Emily in Paris"te iş meseleleri kalp meselelerinden asla uzak olmadığı için, Muratori'nin aynı zamanda Emily'nin patronu Sylvie'nin (Filipinli Leroy-Beaulieu) pazarlama firması Agence Grateau yeni müşteriler olarak imza atmak için can attığı bir aile şirketi kaşmir şirketi işlettiği ortaya çıktı.

    Dizide ayrıca Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery ve William Abadie rol alıyor. 4. Sezon ayrıca Thalia Besson'u (Luc Besson'un kızı), Sylvie'nin üvey kızı, Agence Grateau'da çalışmaya başlayan ve kısa sürede Emily'nin düşmanı haline gelen New York yerlisi Genevieve rolünde tanıtıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top