Hesabım
    Charlie Hunnam, Ryan Murphy İmzalı "Monster"ın 3. Sezonunda Başrolde

    Charlie Hunnam, "Monster"ın 3. sezonunda seri katil Ed Gein'ı canlandıracak.

    -

    Ryan Murphy'nin Netflix'teki "Monster" antoloji serisinin üçüncü sezonu, seri katil Ed Gein'ın hikayesine odaklanacak ve başrolü Charlie Hunnam üstlenecek.

    Murphy duyuruyu, Perşembe günü başlayacak olan ikinci sezonunun Los Angeles'taki tanıtım etkinliği sırasında yaptı. Dizinin ünlü ilk sezonu seri katil Jeffrey Dahmer'a odaklanıyordu. İkinci sezon ise Menendez kardeşleri ve ebeveynlerinin öldürülmesini anlatıyor.

    1957'de yetkililer Ed Gein'ın birden fazla kişiyi öldürmesinin yanı sıra, yerel mezarlıklardan cesetler çıkardığını ve kalıntılardan kıyafet ve ev eşyaları tasarladığını keşfetti. Gein, "Psycho"daki Norman Bates, "Texas Chainsaw Massacre"daki Leatherface ve "The Silence of the Lambs"daki Buffalo Bill dahil olmak üzere ekranlardaki birçok seri katil karaktere doğrudan ilham kaynağı oldu.

    Hunnam yakın zamanda Amazon Prime Video'nun "Criminal" adlı çizgi roman uyarlaması dizisinin çekimlerini tamamladı. "Criminal" dizisinde kadroyu Emilia Clarke, Adria Arjona, Luke Evans, Richard Jenkins, John Hawkes gibi isimler tamamlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top