Hesabım
    "Bridgerton" 4. Sezonun Esas Çiftine İlk Bakış: Benedict & Sophie

    "Bridgerton"ın yeni sezonundaki odak noktası olan Luke Thompson ve Yerin Ha ilk kez birlikte görüntülendi.

    Netflix

    Netflix'in sevilen romantik dönem dizisi "Bridgerton"ın dördüncü sezon prodüksiyonu İngiltere'de başladı. Bridgerton ailesinin üç numaralı oğlu Colin (Luke Newton) ve Penelope Featherington'ın (Nicola Coughlan) aşkına odaklanan üçüncü sezonun ardından, sıranın nihayet Benedict Bridgerton'a geçeceği duyurulmuştu.

    Netflix, 4. sezon prodüksiyonunun başladığını duyurmak için, Benedict'i canlandıran Luke Thompson ve diziye yeni dahil olan Sophie Baek karakterine hayat verecek olan Yerin Ha'nın sette çekilen ilk fotoğraflarını paylaştı.

    Netflix

    Julia Quinn'in üçüncü "Bridgerton" romanı "An Offer From a Gentleman"da geçen olayları takip edecek yeni sezonda Sophie karakterini kimin canlandıracağı büyük bir merak konusuydu. Hayranlar, üçüncü sezonda Benedict'e çizilen hikayenin ardından Sophie'nin devre dışı kalmış olabileceğinden endişe etse de Yerin Ha'nın (Halo, Dune: Prophecy) kadroya Sophie olarak dahil olması, kitaptaki olayların tamamen terk edilmeyeceğini gösterdi.

    Netflix

    Benedict ve Sophie'nin aşkı, Külkedisi masalının bir versiyonu olarak da biliniyor. Sorunlu bir geçmişi olan ve hizmetçilik yapan Sophie son derece gizemli bir karakterdir. Benedict ise, bilindiği üzere, kendini keşfetme yolculuğunda ve evililik planına bağlı kalmaktan çok uzak özgür bir ruh. İkili bir maskeli baloda karşılaştıklarında kendilerini tam bir karmaşanın ortasında bulurlar. Benedict için Sophie artık kim olduğunu bir an önce bulması gereken, gizemli "Gümüşlü Kadın"dır.

    "Birdgerton" 4. sezonun henüz bir yayın tarihi yok ancak prodüksiyonun başlaması yeni sezonun uzun bir ara olmaksızın Netflix ekranlarına geleceğinin müjdesini veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top