Hesabım
    Roland Emmerich'ten "Arabistanlı Lawrence" Dizisi Geliyor

    Emmerich sinema klasiği "Arabistanlı Lawrence"ı üç sezonluk diziye uyarlamak için çalışıyor.

    -

    Independence Day” (Kurtuluş Günü) ve “The Day After Tomorrow” (Yarından Sonra) gibi kıyamet temalı filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich, David Lean'in sinema başyapıtı “Arabistanlı Lawrence”ın yeniden yapımı üzerinde çalışıyor.

    The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre Emmerich "In Arabia" adlı projeyi "üç sezonluk prestij dizisi" olarak uyarlamayı hedefliyor. Yönetmen ayrıca, başlık değişikliğinin ve televizyona geçişin, filmden "biraz daha fazla karaktere" sahip olmalarına olanak sağladığını söylüyor.

    Bunu uzun süredir devam eden tutku bir projesi olarak nitelendiren Emmerich, diziyi "Bohemian Rhapsody" yazarı Anthony McCarten ile birlikte gerçekleştirmek için görünüşe göre 100 milyon doların üzerinde fon arıyor. Projede Emmerich ile birlikte çalışan Anthony McCarten, ilk sezonun tamamını yazmayı umuyor .

    Başrollerinde Peter O'Toole, Alec Guinness ve Omar Sharif'in yer aldığı yaklaşık dört saatlik orijinal film, şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden biri olarak kabul ediliyor.

    Emmerich son olarak çokça eleştirilen "Moonfall" ve pek de beğenilmeyen Peacock dizisi "Those About To Die"ı yönetti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top