Hesabım
    Rosamund Pike, Netflix Gerilim Dizisi "Thumblite"ın Başrolünde Oynayacak

    Silikon Vadisi'nde geçen gerilim dizisi Scott Z. Burns'ün imzasını taşıyor.

    -

    Netflix, Silikon Vadisi'nde geçen ve başrolünde Rosamund Pike'ın yer aldığı kurumsal gerilim filmi için doğrudan dizi siparişi verdi.

    "Thumblite" adındaki dizi, yazar Scott Z. Burns'ün imzasını taşıyor. Scott Galloway'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Media Res'ten Michael Ellenberg yer alıyor.

    Resmi özette dizinin, "dünyanın şimdiye kadar tanıdığı en güçlü endüstrinin kontrolü için yarışan güç simsarlarının ve onların emrindekilerin planlarını, rekabetlerini, vizyonlarını ve takıntılarını incelediği" belirtiliyor.

    Burns, “Thumblite”ın yaratıcısı, yazarı, baş yapımcısı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Pike, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılığını da üstlenecek. Ellenberg ve Galloway'in yanı sıra Greg Jacobs da yönetici yapımcı olarak görev alırken, Media Res'ten Lindsey Springer da yönetici yapımcı olarak görev alıyor.

    "Gone Girl", "A Private War" ve "Die Another Day" gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Pike şu anda Amazon'un fantastik dizisi “The Wheel of Time”da rol alıyor. Son dönemdeki diğer çalışmaları arasında "Saltburn", "I Care A Lot" filmleri ve "State of the Union" dizisi yer alıyor.

    Burns daha önce 2006'da Oscar ödüllü iklim değişikliği belgeseli "An Inconvenient Truth"un yapımcılığını üstlenmişti ve son olarak Media Res'in yapımcılığını üstlendiği, Apple TV+ için iklim değişikliği antoloji dizisi “Extrapolations”ı yarattı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top