Hesabım
    "Harry Potter" Dizisi İçin Harry, Hermione ve Ron Aranıyor!

    HBO'nun yedi sezon olarak planlanan dizisi için çalışmalar hız kazandı.

    Warner Bros.

    HBO, yakında yayınlanacak olan “Harry Potter” TV dizisindeki Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger olmak üzere üç önemli rol için oyuncu seçimi çağrısı başlattı.

    Hayranlar hafta başında internette dolaşan duyuruyu fark etti ve ardından HBO da oyuncu seçimlerine başladığını onayladı. Oyuncuların Nisan 2025 itibarıyla 9-11 yaşları arasında olmaları ve Birleşik Krallık ve İrlanda'da ikamet etmeleri gerekiyor.

    Bunun dışında "kapsayıcı, çeşitli oyuncu kadrosuna bağlı olduklarını" ve bu nedenle "etnik köken, cinsiyet, engellilik, ırk, cinsel yönelim, cinsel kimlik veya aksi özellikle belirtilmedikçe kanunlarla korunan diğer herhangi bir temele bakılmaksızın nitelikli oyuncuların arandığını" belirtiyor.

    Ayrıca oyuncu adaylarından iki kayıt bekleniyor; bunlardan biri en fazla 30 saniye uzunluğunda bir kısa şiir, monolog ya da hikaye olacak, ama Harry Potter dünyasından bir detay içermeyecek. Diğeri ise oyuncuyla ilgili ayrıntıların yer aldığı bir dakika uzunluğunda bir kayıt olacak.

    Değerlendirmeler 31 Ekim'de başlayacak. Dizinin ilk sezon çekimlerinin 2025-2026 yılları arasında İngiltere'de yapılması bekleniyor.

    Dizi, her Harry Potter kitabına bir tam sezonu ayıracak şekilde yedi sezon olarak planlanıyor. Francesca Gardiner dizi sorumluluğunu ve yönetici yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top