Hesabım
    Yeni Dizi "Karadut"tan Yeni Afişler

    Karadut yakında Atv'de

    Atv

    ATV'nin yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan, Tims&B Productions imzalı dizisi "Karadut"tan iki farklı afiş paylaşıldı. Başrollerini Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan'ın üstlendiği dizinin afişleri büyük ilgi topladı. Özellikle ekranın yeni çifti Tayfun (Şükrü Özyıldız) ve Zuhal (İrem Helvacıoğlu) için hazırlanan özel afiş, izleyicilerle buluştu.

    Aşk ve aile bağlarını, fedakarlıklar ve bedeller üzerinden anlatacak olan "Karadut", güçlü hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çekecek. Her karakterin farklı bir sınavla yüzleşeceği dizi, "iyi" olmanın ne denli zor olduğunu gözler önüne serecek.

    Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizinin senaryosunu, başarılı yapımlara imza atan Sırma Yanık kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise "Bir Zamanlar Çukurova" ve "Aldatmak" gibi ses getiren projelere imza atan Murat Saraçoğlu oturuyor.

    Dizinin geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç gibi isimler de yer alıyor.

    Atv

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top