Hesabım
    "City of God: The Fight Rages On" 2. Sezon Onayını Aldı

    ‘City of God: Savaş Devam Ediyor’ dizisi ikinci sezon onayını aldı.

    BluTV

    Paulo Lins’in 1997 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan ve 2000’li yılların başında büyük yankı uyandıran ‘City of God’ filminin devamı niteliğindeki ‘City of God: Savaş Devam Ediyor’ dizisi, ikinci sezon onayını aldı. Ülkemizde BluTV’de yayınlanan ve izleyicilerden olumlu tepkiler alan HBO orijinal yapımı dizi, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

    City of God: The Fight Rages On, 2000’li yılların başında genç bir uyuşturucu satıcısının hapishaneden çıktıktan sonra ‘City of God’ın tekrar tartışma konusu olmasını konu alıyor. Bölge sakinleri, kendilerini uyuşturucu kaçakçıları, milisler ve kamu yetkilileri arasında sıkışmış halde bulurlar. Bu döngüden kurtulmak ve zalimlerle yüzleşmek için toplumun birleşmesi gerekmektedir.

    Dizinin kadrosunda Alexandre Rodrigues, Roberta Rodrigues, Thiago Martins, Sabrina Rosa, Kiko Marques, Edson Oliveira, Andréia Horta, Marcos Palmeira, Eli Ferreira, Luellem de Castro, Jefferson Brasil, Otávio Linhares, Rafael Lozano, Leandro Daniel ve Luiz Bertazzo gibi isimler yer alıyor.

    ‘City of God: Savaş Devam Ediyor’ dizisi, ilk sezonuyla BluTV’de izlenebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top