Hesabım
    “Bizi Birleştiren Hayat” 9 Eylül'de Kanal D'de Başlıyor

    Günlük dizi "Bizi Birleştiren Hayat" sırlarla geliyor...

    Kanal D

    Kanal D’nin yeni günlük dizisi "Bizi Birleştiren Hayat" 9 Eylül'de başlıyor. Başrollerini Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın paylaştığı dizi, sırlarla dolu bir geçmişe sahip iki kız kardeşin dokunaklı hikayesini anlatıyor.

    Usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu ile genç oyuncular Kayra Zabcı ve Emir Gülsever'in başrolleri paylaştığı dizinin çocuk oyuncusu ise Hazal Güzel. İstanbul’da özel bir platoda çekimleri devam eden dizi, güçlü ama kırılgan kadınların hayatlarına odaklanıyor. "Bizi Birleştiren Hayat", iki kardeşin duygu dolu sahneleriyle kalplere dokunacak ve kopmaz bir kardeşlik bağını işleyecek.

    Birbirine sıkı sıkıya bağlı iki kız kardeş Yasemin ve Mine, annelerinin başına gelen talihsiz bir olay nedeniyle hayatlarının yönünü değiştirmek zorunda kalır. Artık gidebilecekleri tek yer, hiç görmedikleri anneanneleri Münevver Hanım’ın konağıdır. Çaresizlik yolunun Münevver Hanım’ın kapısında sona erdiği o sabah, her biri için yeni bir kaderin başlangıcı olacaktır.

    "Bizi Birleştiren Hayat" dizisinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor. Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın yanı sıra Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

    Yeni sezonda, hafta içi her sabah 11.00'de ve tekrar bölümüyle 17.00'de Kanal D’de ekrana gelecek olan "Bizi Birleştiren Hayat" 9 Eylül'de başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top