Hesabım
    "Furiosa" Yıldızı Tom Burke "Blade Runner 2099" Kadrosunda

    Dizinin başrollerini Hunter Schaffer ve Michelle Yeoh üstleniyor.

    Warner Bros.

    "Furiosa: A Mad Max Saga"dan Tom Burke ve Maurizio Lombardi (Ripley) Alcon Entertainment ve Amazon Prime Video'nun "Blade Runner 2099" dizisine katıldılar. İki isim de tekrar eden rollerle izleyici karşısına çıkacaklar.

    Los Angeles'ta 2099 yılında geçen dizi, tüm hayatı boyunca kaçak yaşayan ve bu yolda birçok kimliği benimsemeye zorlanan Cora'nın (Hunter Schafer) hikayesini konu alıyor.

    Kardeşine istikrarlı bir gelecek sağlamak için son bir kimliğe bürünür ve hayatının sonuyla yüzleşen Olwen (Michelle Yeoh) adında bir Blade Runner ile ortak olmak zorunda kalır.

    İkili, bir şehre varoluşsal tehdit oluşturan, genişleyen bir komplonun içine çekilir. Burke veya Lombardi'nin karakterlerinin hikayedeki yeri hakkında şimdilik herhangi ayrıntı mevcut değil.

    Dizide Dimitri Abold, Lewis Gribben, Katelyn Rose Downey ve Daniel Rigby de rol alırken, Johnny Harris, Amy Lennox, Sheila Atim ve Matthew Needham konuk oyuncu olarak yer alıyor.

    Silka Luisa (Shining Girl) yazar, yaratıcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Jonathan Van Tulleken yönetmenliğinde ve Ridley Scott baş yapımcılığındaki çekimler Prag'da sürüyor ve daha sonraki bir tarihte Barselona'da devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top